©2017 

Søk
  • Pål Christian Johnsen

Kjære foreldre!


Det er flott å se så mange unge på treningssentrene rundt omkring og det er bra! Dere foreldre betaler sikkert for deres barns abonnementene. Tipp topp! MEN, de fleste nybegynnere vet ikke hva de skal gjøre og ender opp med å løfte med egoet sitt istedenfor teknikk eller slutter å trene. Så sitter du igjen og er støttemedlem til treningssenteret. Skal du kjøre bil, må du ha kjørelærer og ta førerprøve før du kan kjøre selv. Hvis du aldri har sittet i en bil så kan man heller ikke forvente du kan å kjøre den?! Alt er vanskelig når man ikke kan det. Alle som er nybegynnere/foreldre av nybegynnere burde koste på en personlig trener for å lå lærdom tidlig om hvordan man trener og om kosthold for å få resultater. For det er det alle vil. Få resultater i en eller annen form. Dessverre så bruker ungdom (og andre) media/youtube som lære kilde. Og det er jo bra..eller? 99% av alle som gir råd/motivasjon på instagram ol. er ikke rene. Steroider, veksthormoner og fettforbrennende stoffer florerer og setter et håpløst kroppsideal for ungdom og voksne i dag. Så når ungdommen ikke får de resultatene de hadde sett for seg ville komme, øker presset og veien er kort for å bestille doping på nettet. Dopingbruk er et kraftig økende samfunnsproblem. All ungdom i Norge i dag kjenner noen som enten bruker anabole steroider eller noen som kan skaffe det. Internett har også gjort tilgangen mye større. Ungdom kan bestille det over nettet og få det i posten hjem til gutte/jenterommet. Tollen tar bare en veldig liten del av det som blir innført til Norge. Tollvesenet tar mer og mer dopingmidler og selv om Tollvesenet blir flinkere og flinkere betyr dette også at det er en stor økning i bruk av anabole steroider.Det er heller ingen aldersgrenser på salg av dopingmidler illegalt. steroider.net har fått e-post av brukere av anabole steroider helt ned i 12-13 års alderen. Antallet jenter som bruker anabole steroider er også kraftig økende. Så vær så snill! Invester i en personlig trener helt fra starten til deg selv eller dine barn, så du/de lærer om riktig trening og kosthold fra noen som er utdannet innen faget. Da vil resultatene komme og sjansen for at du blir støttemedlem vil minke, risikoen for at ungdommen skal ty til doping vil minske og sannsynligheten for at trening og kosthold vil bli en sunn og skadefri livsstil vil øke! Ta kontakt i dag for en uforpliktende prat :) Melding facebook Telefon 93062480 Epost: post@pjfitness.no


29 visninger
0

MY CART