©2017 

Søk
  • Pål Christian Johnsen

50 fett vektreduksjon tips


1. Hold kontroll på dine makroer (kcal, prot, fett, karb etc) 2. Spis mindre enn du forbrenner (maks 500 kcal under daglig forbrenning) 3. Spør meg om hjelp til utregning av dine makroer 4. Noter din framgang. Bilder, fettklype, måleband, vekt. 5. Spis nok proteiner til å holde på muskelmassen (ca 2 gram per kilo kroppsvekt daglig) 6. Sett de resterende makroene etter dine ønsker. Husk kaloriunderskudd. 7. Konsumer minimum 25% av ditt daglige karbohydrat inntak før trening så du har energi til å fullføre treningen. 8. Hvis du ikke går ned i vekt, spis færre kalorier eller.. 9. Beveg deg/tren mer. 10. Kombinasjon av 8 og 9. 11. Hvis du for tiden går ned i vekt/fettprosent, trenger du ikke justere på noe. 12. Spis 10-12 gram fiber for hver 1000 kcal du spiser. 13. Spis 2-4 porsjoner frukt og grønnsaker hver dag. 14. Drikk 3-5 liter vann hver dag. 15. Sikt på 0,5 kg vektreduksjon i uken. (0,5-1% av kroppsvekt hver uke) 16. Du trenger ikke å kun spise diett mat så lenge det passer inn i dine makroer. 17. Ikke vær redd for karbohydrater 18. Ikke vær redd for å spise sent på kvelden 19. Fastende kardio trening er IKKE nødvendig. 20. Kardio er ikke nødvendig i det heletatt- det er et verktøy som kan hjelpe deg å få større kaloriunderskudd. 21. Tren hoved muskel grupper 2-3 ganger i uken 22. Tren mindre muskelgrupper 2-4 ganger i uken 23. Skal du trene kardio og styrke samme dag, kjør styrketrening først og avslutt med kardio. 24. Tren med forskjellig repetisjons antall/vekt 25. Knebøy, benkpress og markløft er krevende øvelser og du jobber med store muskelgrupper som forbrenner mange kalorier. 26. Øk det totale treningsvolumet over tid. (vekt, rep, sett, tid) 27. Kreatin kan bidra til å holde på styrken under kaloriunderskudd 28. Lei en personlig trener (Kontakt meg for en hyggelig prat) 29. Sikt på å få i deg rundt 30 gram protein hvert måltid 30. Sikt på å spise hver 4-5 time for å maksimere muskel protein syntesen og holde på muskelmassen. 31. Ikke vær redd for å spise ute eller å spise mat du ikke har laget selv med tanke på kalorier og makro. Sett opp sånn ca. (ikke glem å leve litt 😊) 32. Ha 1-2 hviledager per uke 33. Ta en liten pause fra dietten før du kjenner at du faktisk trenger det. 34. Ikke bli skuffet hvis vekten stopper/øker. (anbefaler å bruke fettklype og måleband i tillegg til vekt. Disse har jeg for salg) 35. Ta regelmessig bilder av deg selv. Da ser man lettere forskjell enn å se seg i speilet daglig. 36. Ikke hør på folk som sier du er tynn nok. Sett deg et mål og nå det! (sunne mål vel og merke) 37. Går du ned mer enn 1% av din kroppsvekt per uke, øk energi/mat inntaket så du ikke mister for mye muskelmasse. 38. Hvis inntaket ditt har vært nær 100% av vektreduksjons makroer og du ikke går ned i vekt, reduser inntaket med 50-100 kalorier eller.. 39. Legg til intervalltrening 2-4 ganger i uken 40. Kombinasjon av 38-39 (50 kcal og 2 intervaller) 41. Hvis du ikke har en deadline, prøv å ikke gjør for store forandringer hvis ting ikke går som planlagt. Juster og noter. 42. Planlegg dagen på forhånd så det er lettere å komme så nær kaloriinntak og dine makroer som mulig. 43. Lett brus og lett saft er OK og kommer IKKE til å drepe deg. 44. La vær å teste din 1RM (maksløft) for ofte 45. Hvis du føler deg slapp under øktene, prøv å få i deg mer karbohydrater før treningen. 46. Supplementer med BCAA (Branched chain amino acids) mellom protein baserte måltider for å maksimere protein syntesen 47. Bruk PWO (pre-workout) før trening for ekstra energi OM dette passer for deg (noen kan bli litt for gira eller får hodepine) 48. Vær fleksibel i dietten til å begynne med så du ikke går lei før du kommer i gang- du kan alltids bli strengere i framtiden om det måtte være behov for det. 49. Legg til mat du elsker 50. Hvis du bestemmer deg for å trene kardio, velg den formen som du selv synes er mest gøy.


16 visninger
0

MY CART