©2017 

Hei!

Mitt navn er Pål Johnsen og er 40 år. Lokalisert i Kristiansund.

Jeg er utdannet personlig trener gjennom AFPT og  sertifisert Online Trener via Online Trainer Academy. Jeg kommer i utgangspunktet fra oljeindustrien men valgte å omskolere meg til helsebransjen og PT, da vekttrening har vært en viktig hobby i over 20 år. Jeg har selv trent av meg 23kg og er nå i mitt livs form - og ønsker å hjelpe andre med treningen og nå sine mål! Jeg benytter meg mye av trening med kroppsvekt/calisthenics, strikk/slynger, vekttrening og yoga. 
Jeg utfører PT-timer her i våre lokaler på Rehabspesialisten (Løkkemyrveien 1, 6518 Kristiansund), singel og semiprivat, i treningsstudio (Holts Gym) eller ute i naturen.

 

Ønsker du å bli inspirert og få frem det beste i deg selv?

Sertifiserte trenere har høy og allsidig kompetanse. Relevant utdanning kombinert med bred erfaring og en positiv personlighet gir deg det perfekte utgangspunkt for at du skal lykkes.

En PT holder friske mennesker friske samtidig som vi tar vare på de som ønsker rehabilitering eller søker å nå mer idrettsspesifikke mål.

Med en PT har du en profesjonell treningspartner som er 100% fokusert på deg og sørger for at du gjør de riktige tingene til enhver tid. En PT hjelper deg slik at du kan nå dine mål på en effektiv, sikker og motiverende måte. Du bestemmer selv hvor ofte du ønsker å bruke din PT, men et samarbeid over tid vil gi det beste resultatet. Ved å bruke PT vil du lære mye om deg selv og få selvinnsikt. Dette gir deg selvtillit, utvikler din selvdisiplin slik at du kan ta valg og prioritere helse, fornuftig kosthold og trening i hverdagen. I tillegg vil du kunne trene med høy kvalitet også når du trener alene.

0

MY CART